Driftsassistent til Vandforsyning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

I Tønder Forsyning, afdeling vandforsyning har vi en stilling til besættelse snarest muligt.

 

Arbejdsopgaver

Din primære rolle som driftsassistent er at være med til at planlægge og prioritere arbejdsopgaver inden for drift og vedligehold af vores vandforsyning. Der vil også være fysisk arbejde med svejsning og lægning af PE vandforsyningsledninger i forbindelse med brud, ledningsrenoveringer og ny anlæg i samarbejde med de øvrige driftsmedarbejdere i afdelingen. Desuden er der opgaver inden for drift af boringer og vandværker samt optimering af disse. Administrative opgaver er også tilknyttet denne stilling.

 

Der er til ansættelsen tilknyttet en vagtordning som ansøgeren bliver en del af, vagtordningen kræver bopæl indenfor Tønder kommune.

 

Personlige og faglige egenskaber

Du tager ejerskab af opgaven og har faglig stolthed. Du er selvkørende og har fokus på at bevare vores høje standard og fremdrift i arbejdet. Du har gåpåmod med løsning af tekniske/praktiske opgaver og udfordringer. Arbejde på ledningsnettet kræver at du er i god fysisk form.

Kørekort til alm. bil er en betingelse.

 

Fordi drikkevand er vigtig og er vi fødevarecertificeret. Derfor er struktur, ordenssans og kvalitet i arbejdet noget vi vægter højt. Brug af IT er et af vores vigtige værktøjer, derfor er erfaring på brugerniveau nødvendig og vi forventer rimelige skriftlige formuleringsevner.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være indenfor vvs, el-fagene eller erfaring fra entreprenør-branchen, hvor du har arbejdet med forsyningsledninger. Ligeledes vil det være en fordel med erfaring i ledelse, men det er ikke en betingelse.

 

Du har teknisk indsigt, et godt tag på værktøj, generelt hænderne skruet rigtig på, håndværksmæssig snilde, har en god omgangstone og har viljen til at samarbejde.

Har let ved at lære og sætte dig ind i nye opgaver.

 

Vi tilbyder

Spændende arbejdsopgaver i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på, at den enkelte selv tager ansvar. Der vil være oplæring og løbende uddannelse inden for fagområdet. Ansættelsessted er Håndværkervej 4, 6261 Bredebro. Arbejdstid er 37 timer.

Løn og ansættelsesvilkår er efter overenskomst med DI.

 

Ansøgning

Din ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse skal sendes på mail: ansogning@tonfor.dk mrk. ”Vand”.

Ansøgningen skal være modtaget senest søndag den 3. marts 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 11 og 12.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftsleder Klaus Andresen på tlf.
5117 9107. For yderligere information om Tønder Forsyning A/S, henvises til vores hjemmeside på tonfor.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TØNDER SERVICE A/S, Håndværkervej, 6261 Bredebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997513

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet