Et anderledes fritidsjob på Plejecenter Hjørnegården

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du 15 - 17 år og på jagt efter et anderledes fritidsjob med indhold? Så søger vi på Plejecenter Hjørnegården unge til at spille kort, holde i hånden, tale og gå ture med vores beboere.

Om jobbet
Når du er teenager, er der ikke mange valgmuligheder, når det gælder fritidsjob. Men du kan arbejde på et plejecenter, hvor din hovedopgave er at tale, hygge og gøre en forskel for beboerne.

Du skal ikke udføre plejeopgaver, men derimod opgaver som handler om hygge og omsorg. Du skal for eksempel tale, se fjernsyn, spille kort, læse, synge eller måske gå eller cykle en tur med beboerne - eller hvad du og beboeren har af ideer til aktiviteter. Det kan også forekomme, at personalet har behov for din hjælp omkring spisetidspunkt eller med vasketøj eller lignende.

Jobbet kræver derfor, at du har et godt humør og har lyst til at være sammen med ældre mennesker. Det kræver også, at du er i stand til at være nærværende.

Fritidsjobbet giver dig god mulighed for at opleve dagligdagen på et plejecenter, som ikke kun er pleje, men også glæde og spændende aktiviteter, og du kommer til at høre beboernes livshistorier fra et langt, indholdsrigt og meget anderledes liv.

Fritidsjobbet er på 6 - 8 timer pr. uge. Fordeling af timer og opgaver aftaler du med plejecentret.

Hvis du synes, at det lyder som noget, du godt kunne tænke dig, så send os en ansøgning.

Ansættelsesvilkår
Du skal begynde den 1. marts 2024, og vil i ansættelsen være timelønnet. Du skal også være klar over, at du har tavshedspligt, både under og efter ansættelsen. Der bliver lavet ansættelseskontrakt ved ansættelsen, som dine forældre også skal være indforstået med.

Flere oplysninger
Ansøgningsfristen er den 23. februar 2024, og vi holder samtaler efter skoletid.

Vil du høre mere om jobbet, kan du kontakte centerleder Susanne Friis på tlf. 24 79 52 13 eller på e-mail på sf@toender.dk

Se også vores Facebookside

Du søger en af stillingerne ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (6-8 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Trælborgvej 4, 6261 Bredebro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5984983

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet