Løgumkloster Højskole søger nytænkende kok med underviserfunktion på fuld tid

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne arbejde i et højskolekøkken, undervise elever i Madhåndværk, og er du bedst til at lave bæredygtig og vegetarisk mad? Så er du måske vores nye kok på Løgumkloster Højskole. 

På Løgumkloster Højskole har vi travlt, og derfor søger vi en kok til at bistå vores i forvejen dygtige køkkenmedarbejdere. Vores køkken er grønt, bæredygtigt, så vidt muligt økologisk og tilstræber i sommerperioden at være selvforsynende på bladgrønt. Vi er i øjeblikket inde i en endnu grønnere omstilling, så du skal som kok støtte op om disse værdier, og vi ønsker os, at du i samarbejde med køkkenchefen vil være med til at gøre vores køkken endnu grønnere, mere bæredygtigt og endnu bedre til at udnytte årstidens variation fra vores store Middelalderhave. Du skal dermed meget gerne have en forkærlighed for vegetarisk mad.

Stillingen er normeret til 25 timer i køkkenet, samt 5 timers undervisning i hovedfaget Madhåndværk om ugen. Den resterende tid går med forberedelsestid til undervisning og møder.

Du har som underviser frie tøjler, men vi forventer, at du kan inspirere vores elever på faget til at blive mere bevidste spisere, og at de går herfra med følelsen af, at føle sig mere hjemmevante i et køkken. Vi ser også gerne, at timerne i dette fag kan bruges kreativt til at hjælpe køkkenet med at få fremstillet alt det, som ikke nås i en travl kokkehverdag samtidigt med at eleverne tilegner sig viden: Fx v. Klargøring af grøntsager fra haven, syltning, henkogning, brødbagning m.m.

Køkkenet har en stor berøringsflade med både elever og frivillige på skolen, og du skal derfor være god til at samarbejde.

Stillingen som køkkenmedarbejder er på fuld tid, og du skal gerne kunne starte hurtigst muligt eller den 1. juli 2023. Arbejdstiden vil både ligge om dagen i tidsrummet 6:30-14:30, 10:00-18:00 eller som aftenvagt inkl. undervisning kl. 14:00-21:30 samt forefaldende weekend-arbejde. Vores højsæson er juni-august samt jul og nytår, og her skal du især forvente, at der kan være arbejde på helligdage, weekendarbejde og aftenarbejde. Vi efterstræber at lave en attraktiv og fleksibel vagtplan, hvor du selv har stor indflydelse på, hvornår du kan holde fri. 

Dine opgaver i køkkenet er blandt andet:

●       Madlavning fra bunden

●       Brødbagning

●       Kreativ anretning af kold og lun buffet

●       Udtænkning af nye bæredygtige, vegetariske retter

●       At trylle rester om til lækre nye retter, så vi undgår madspild

●       Undervisning af elever i hovedfaget Madhåndværk onsdag og torsdag

●       Servering og opvask

 

Vi tilbyder:

·        Et køkken med en god og venlig tone

·        Mulighed for at sætte dit eget kreative præg på køkkenets retning

·        Løn efter kvalifikationer, pension på 17,1% og sundhedsforsikring

·        Et fantastisk fællesskab med kollegaer og elever

Deadline for ansøgninger er den 20. juni 2023, og vi holder samtaler løbende. Opstart senest 1. juli. Ansøgninger sendes til info@logumklosterhojskole.dk

Er du interesseret og har spørgsmål kan du ringe til konstitueret køkkenchef Anna Kleinsøe på tlf. 61287654 eller forstander Ursula Dieterich-Pedersen på 20929993.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Løgumkloster Højskole S/I, Brorsonsvej, 6240 Løgumkloster

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@logumklosterhojskole.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844029

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet