Tønder Kommune byder velkommen til nye borgere med tilflytterbrunch og musikalske indslag

Foto: Tønder kommune.
dato

Tønder Kommune starter sommeren med deres årlige tilflytterbrunch, som vil blive afholdt søndag den 2. juni.

Arrangementet, der retter sig mod borgere, som er flyttet til kommunen inden for det sidste år, har i år temaet "Mød din Kommune". Det vil give nye tilflyttere mulighed for at møde repræsentanter fra forskellige lokale instanser, herunder foreninger, kulturskole, jobcenter, sprogskole, sozialdienst, skoleforvaltning, tilflytterservice og kommunens lokalråd.

Dette er fjerde gang, at tilflytterbrunchen afholdes i Tønder Kommune. En nyhed i år er deltagelse af Tønder Festival, som for første gang vil være en del af arrangementet. Festivalen vil fortælle om sin historie, informere om muligheder for frivilligt arbejde og give en musikalsk smagsprøve på, hvad festivalen har at byde på.

Landdistriktskoordinator Karin Lorenzen glæder sig til at hilse på de nye borgere og vil fungere som mikrofonholder på dagen. Hendes tilstedeværelse sikrer, at alt forløber som planlagt, og hun vil være til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål.

Borgmester Jørgen Popp Petersen deltager også i tilflytterbrunchen for tredje gang i træk. Hans deltagelse underbygger kommunens engagement i at byde nye borgere velkomne og hjælpe dem med at finde deres plads i lokalsamfundet.

Tilflyttere er blevet inviteret via digital post tidligt på året og kan tilmelde sig ved at sende en e-mail til hs2@toender.dk, hvor de skal angive antallet af personer, husstandens sogn samt antallet af voksne og børn. Skulle nogle tilflyttere ikke have modtaget invitationen, er de alligevel velkomne til at tilmelde sig via den samme e-mailadresse.

Tønder Kommune ser frem til en hyggelig dag med masser af god mad, inspirerende samtaler og nye bekendtskaber.

https://www.toender.dk/din-kommune/nyheder-og-presse/nyheder-og-pressemeddelelser/tilflyttere-bydes-velkommen-af-lokale-ildsjaele-13856646/

Kilde: Tønder Kommune